Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Multi-kulti tour v Olomouci

Vstup do problematiky interkulturního učení.

Školící modul Multi-kulti tour je zaměřen na vstup do problematiky interkulturního učení. Cílem je podpořit účastníky ve zkvalitnění práce s tématy kulturní rozmanitost, rasismus a xenofobie v jejich životě, praxi a projektech programu Mládež v akci.

Součástí semináře budou také ukázky konkrétních příkladů aktivit, projektů, zdrojů a publikací využitelných pro práci s tématem. Seminář bude veden metodami neformálního vzdělávání.

Termín a místo: 21.3. 2013 od  9.00 do 16.00 hodin v budově Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc (rehabilitační sálek).

Kdo se může přihlásit: seminář je určen pracovníkům s mládeží, zájemcům o interkulturní učení, pedagogům, studentům, vedoucím mládeže a žadatelům programu Mládež v akci.

V průběhu semináře bude zajištěno občerstvení, seminář je zdarma.

Přihlášku můžete vyplnit pomocí elektronického formuláře. Můžete si stáhnout také pozvánku

Pro bližší informace o školení se obracejte na regionální konzultantku pro Olomoucký kraj Stanislavu Rotterovou ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel. 731 402 119)

Přihlášku naleznete ZDE.