Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Školička Anička

Školička Anička je speciální program RC Heřmánek určený rodinám s dětmi od 2,5 roku. Má jim pomoci usnadnit přípravu na nástup do mateřské školy, připravit děti na separaci od rodičů a navazování vztahů s vrstevníky v malé skupině v bezpečném prostředí.

Personální zajištění
Lektoři Aničky mají dlouhodobou praxi s dětmi této věkové kategorie, osobní i profesní, průběžně se vzdělávají.

Organizace programu
Program je připravený pro uzavřenou skupinu dětí (max. počet 12 dětí na 3 lektorky) jednou nebo dvakrát týdně ve čtvrtek a pátek 9,00-11,00 hodin. Každá školička trvá 11 týdnů – od října do prosince 2014. První týden 25. a 26. 9. 2014 se koná informační schůzka a konzultace s odborníky (poradenská psycholožka a klinická psycholožka), 2. týden zkušební provoz s možnou přítomností blízkého dospělého a 9 setkání jen pro děti. Cena 1. 300 Kč při docházce 1 x týdně nebo 2 200 Kč při docházce 2 x týdně

Vybavení
Pro děti je připravena šatna, vybavená herna a další zázemí pro děti této věkové kategorie (knihy, hudební nástroje, kreativní materiál). Vybavení RC je pravidelně hygienicky ošetřováno. Tvůrčí materiály mají příslušné atesty a splňují hygienické normy. Děti si odnášejí domů výrobky, které společně tvoří.

Máme omezený počet míst, zájemci hlaste se co nejdříve!

KONTAKT a INFORMACE:
Rodinné centrum Heřmánek
Marie Veselá, tel. 736 783 629,
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript