Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

NROS Vás zve na seminář „Finanční řízení v nestátní neziskové organizaci“

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Janem Kamenickým, finančním ředitelem Člověka v tísni, v oblasti Finančního řízení v nestátní neziskové organizaci. Seminář je určen pro finanční a projektové manažery/manažerky, ekonomy a pracovníky NNO, kteří si rozšiřují svou kvalifikaci v oblasti finančního a organizačního řízení. Seminář se koná v termínu: 20. 4. 2017 od 9:30 do 16:30 hodin.

Obsah semináře:

  • Základní rozdělení finančních zdrojů NNO
  • Dotační režimy v ČR, malá a velká rozpočtová pravidla, kofinancování
  • Nedovolená veřejná podpora, principy, použití výjimek, režim „de minimis“, režim SOHZ
  • Specifika strukturálních fondů
  • Finanční plány a rozpočet organizace, plánování cash-flow
  • Finanční řízení projektů – projektové rozpočty
  • Přímé a režijní náklady a možnosti jejich pokrytí

Seminář je určen vedoucím pracovníkům NNO, finančním a projektovým manažerům, ale i dalším zájemcům o dané téma.

Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky k danému tématu. Otázky zasílejte na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Cena za jeden seminář: 1 250,- Kč pro NNO / 1 350,- Kč pro ostatní. V ceně kurzu je zahrnuto občerstvení teplými a studenými nápoji. Při registraci více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky.

Místo konání: Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Středisko nemá bezbariérový přístup.

Přihlášku najdete zde. Vyplněné přihlášky zasílejte na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .