Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Připomínka: V úterý 13. června odpoledne proběhne 19. krajský sněm Unie NNO Olomouckého kraje

Logo UNO barevne 1Zástupcům našich členských, ale i nečlenských neziskových organizací si dovolujeme připomenout, že v úterý 13. června odpoledne se bude v Olomouci konat už 19. krajský sněm naší Unie s pestrým programem novinek, příkladů dobré praxe a tipů pro rozvoj vaší organizace a neziskového sektoru v našem regionu vůbec. Po skončení oficiální části sněmu bude možnost setrvat na zahradě objektu a navazovat či utvrzovat kontakty u pevného (grilovaného) a tekutého občerstvení. 

Zde najdete pozvánku, přihlášky přijímá náš sekretariát na e-mailu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo online na odkazu  https://goo.gl/V3cerX, a to do 10. června včetně. Přijít můžete i bez ohlášení, ale kvůli zajištění dostatečného množství občerstvení budeme radši za přihlášení v termínu.

Těšíme se na Vaši aktivní účast!