Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery

avpo cr logoAsociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery, který se koná v úterý 3. 10. 2017 od 10 do 13 hodin v prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc z.s., Jungmannova 25. Obsahem setkání bude představení činnosti Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) a diskuze o aktuálních tématech, která se týkají neziskových organizací. Pozvání přijal pan senátor MUDr. Lumír Kantor, Ph.D. Přijďte říct, co může AVPO ČR udělat konkrétně pro Vás!

Program:

- Co dárci a partneři očekávají od neziskovek?

- Mýty o neziskovkách a jak je bořit.

- Aktuálně řešená témata (legislativa aj.)

- Jak pomáhá AVPO ČR a proč být jejími členy?

- Značka spolehlivosti jako záruka pro dárce a nástroj rozvoje NNO. 

AVPO ČR byla založena v roce 2010. Jejím posláním je přispívat k vytváření transparentního, spolehlivého a moderního neziskového sektoru. Svým členským organizacím poskytuje AVPO ČR konzultační a vzdělávací služby, pravidelně je informuje o novinkách týkajících se neziskového sektoru a aktivně hájí jejich zájmy. Od roku 2014 AVPO ČR nabízí neziskovým organizacím možnost ucházet se o značku Spolehlivá veřejně prospěšná organizace. Setkání je určeno pro zástupce neziskových organizací. Vstup volný. Pro registraci prosím vyplňte formulář ZDE.