Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rodinná centra Vikýrek a Heřmánek zvou nejen rodiče s dětmi na svůj lednový program

Heřmánek Life is beautifulOlomoucké Rodinné centrum Heřmánek láká na pestrý lednový program. Z něj upozorňujeme zejména termín 11. ledna, kdy bude zahájen zimní běh Školičky Aničky, adaptačního programu usnadňujícího nástup dětí do mateřské školy. Od 19. ledna se pak rozbíhají kurzy anglické konverzace pro dospělé, které je však možné navštěvovat i s dětmi.

Lednové akce vikýřovického Rodinného centra Vikýrek naleznete na tomto odkaze. Mimořádnou akcí bude  dílna “Tvoření pro maminky (s dětmi) - vyrábíme 3D otisky z alginátu”. Užijete si pohodové dopoledne a vyrobíte si krásnou vzpomínku na to nejhezčí období v životě každého rodiče, ať už jsou vaše děti miminka nebo školní rošťáci. Akce se koná v sobotu 27. ledna od 9:00 do 12:00 hodin, cena 250 Kč. Rezervace je nutná na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Vikýrek otiskyVe spolupráci s PONTIS Šumperk o.p.s. Vás RC Vikýrek zve na přednášku “Jak vychovat cit aneb citová výchova od narození až do puberty”. Přednáší: PhDr. Lidmila Pekařová autorka knihy „Jak žít a nezbláznit se“. Přednáška se koná 20. ledna od 13:00 do 16:00 hodin v sále kavárny Lalala, Temenická 5, Šumperk  (Společenské středisko Sever). Cena v předprodeji 200 Kč (na místě 250 Kč). Podrobnosti o programu přednášky naleznete zde.