Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Únor je tu a s ním i Heřmánek s nadílkou pestrého programu

Heřmánek 2018 02 fotoÚnor ťuká na dveře... Bohatá sněhová nadílka nikde a tak je tady alespoň Rodinné centrum Heřmánek s nadílkou pestrého programu. Zveme vás, abyste načerpali inspiraci i pohodu, protože ne vždy je jednoduché najít si čas pro sebe.

Velmi často se to nedaří, ale je to škoda! Když si totiž dopřejeme ten komfort a z 1440 minut celého dne si jich „urveme“ pár pro sebe, svět se nezboří, práce neuteče a nám bude lépe. Ať už si v tom čase dáme vanu, lehneme si, nebo si bez výčitek otevřeme knížku, zatímco dětem pustíme pohádku, v každém případě tím dáváme svým dětem, partnerům a celému světu signál, že i my máme hodnotu, máme nárok si odpočinout, či udělat si radost. 

Inu jak píše Milena Mikulková ve své knize Hlavu vzhůru, rodiče: „Čas věnovaný obnově vlastních sil je časem, který investujete do svých dětí. Ten, kdo nemá, nemůže dávat dál. Proto hlavu vzhůru, rodiče a buďte dobří sami k sobě!“ Krásný únor přeje heřmánkovský tým, který Vás tímto zve na své únorové akce. Jejich přehled naleznete ZDE.