Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Noční běh pro Světlušku: Přijďte si užít magické rojení světlušek čelovkovitých, které umí rozsvítit nejen trať ukrytou ve tmě, ale i životy nevidomých

Noční běh pro světluškuVe čtvrtek 26. dubna se v olomouckých Bezručových sadech od 21 hodin koná Noční běh pro světlušku, registrace se otevírá v 18.30. Oblastní odbočka SONS Olomouc se připojí k této akci skupinovou účastí členů, pracovníků a příznivců. Sraz účastníků skupiny je ve 20 hodin na autobusové zastávce Tržnice směrem do města. Poté společně půjdeme na start běhu, kde bude probíhat doprovodný program. Ve stanovenou dobu společně nastoupíme na start a vyrazíme na trasu. Přihlášky k účasti přijímáme do 20. dubna na těchto kontaktech: Bc. Klára Nádvorníková tel 773 793 042 nebo 585 427 750 email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Prosím připište ještě tyto informace: zda máte svého průvodce (pokud ano, prosíme o jeho jméno) či zda potřebujete zajistit doprovod (s tímto Vám může SONS pomoci).

Podrobnosti o olomouckém Nočním běhu pro světlušku naleznete ZDE.