Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

S bílou holí pro bílou pastelku.

bila pastelkaOblastní odbočka Olomouc - SONS ČR, z. s. - srdečně zve všechny známé i neznámé na zážitkovou akci "S bílou holí pro bílou pastelku" v rámci Veletrhu sociálních služeb v pátek 18. května 2018 od 10 do 17 hodin na Horním náměstí v Olomouci. A na co se můžete těšit? Čeká Vás devatenáct metrů dlouhá překážková dráha, při které si vyzkoušíte, jak se chodí ve tmě. Každý je vítěz a zaslouží si odměnu. Nechte se překvapit!

Mimo jiné zde najdete také prezentační stánky organizací poskytující sociální služby v Olomouci, se kterými se můžete seznámit prostřednictvím různých her a soutěží. Akci pořádá statutární město Olomouc a své služby zde bude prezentovat více než 30 organizací včetně kolegů z TyfoCentra, Tyfloservisu a hudebního souboru zrakově postižených - Kyklopu. I olomoucká odbočka SONS zde bude mít své místo a zastoupení. Dozvíte se nejen řadu informací o fungování organizace, ale pomocí různých her a úkolů budete moci nahlédnout také do běžného života nevidomých.