Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Operační program Zaměstnanost zve do Olomouce na konferenci o dotačních příležitostech

op zamestnanostŘídicí orgán Operačního programu Zaměstnanost (ŘO OPZ) zve na minikonferenci Dotační příležitosti nejen pro poskytovatele sociálních služeb. Tuto akci organizuje Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV), Odbor podpory projektů ve spolupráci s Olomouckým krajem. Minikonference se koná v pátek 12. října od 9 do 13 hodin v konferenčním sále Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a, Olomouc.

V jednom dni na jednom místě Vám představíme dotační možnosti z Operačního programu Zaměstnanost (OPZ), projekty realizované z Evropského sociálního fondu a také Národní dotační tituly MPSV. V odpoledním programu se Vám, v rámci kulatých stolů, blíže představí celostátně realizované projekty MPSV.

Prostor bude také pro diskuzi, dotazy a výměnu zkušeností. U každého kulatého stolu budou přítomni úspěšní příjemci dotací z OPZ, kteří Vám rádi sdělí vlastní zkušenosti s realizací projektů podpořených z Evropského sociálního fondu. Každý účastník se může přihlásit pouze na jeden kulatý stůl:

Kulatý stůl RODINA, zde budou přítomni zástupci projektů: Krajská rodinná politika - Podpora implementace dětských skupin a mikrojeslí - Politika stárnutí na krajích - Systémový rozvoj a podpora nástrojů sociálně-právní ochrany dětí

Kulatý stůl SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ, zde budou přítomni zástupci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR pokračuje, lokální konzultant MPSV, který je úspěšným sociálním podnikatelem a další sociální podniky.

Podrobný program akce naleznete zde: pdfprogram_12_10_2018.pdf 

Kapacita sálu/kulatých stolů je omezena, prosíme o přihlášení nejvýše 2 účastníků z každé organizace. V případě naplnění kapacity bude přihlašování ukončeno dříve. Přihlášení je možné do 2. 10. 2018 do 14.30 hodin přes tento odkaz. Nezapomeňte prosím potvrdit i svou účast na Vámi vybraném kulatém stole: Kulatý stůl RODINA - zde a Kulatý stůl SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ - zde.

Při problémech s přihlašováním neváhejte kontaktovat: Ing. Mgr. Zdeňka Okáče, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , v případě ostatních dotazů je Vám plně k dispozici Mgr. Andrea Beličinová, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .