Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Listopad v Heřmánku přinese besedy, tvoření i prostor k oddechu a sdílení zkušeností

Heřmánek 2018 02 fotoDorazíte-li v listopadu do Rodinného centra Heřmánek, načerpáte informace, naleznete prostor k oddechu i sdílení zkušeností. V přehledu listopadového programu najdete pozvání na besedy, tvoření i připomenutí, že v prosinci opět přijde Mikuláš. Malí ani velcí se bát nemusí, protože čertům je vstup zakázán! S ohledem na podzimní plískanice ovšem nelze vyloučit nějaké to marodění, proto přikládáme tip na knihu Petra Ludwiga Konec prokrastinace, která určitě stojí za přečtení. Je plná myšlenek a praktických návodů, jak přestat s odkládáním důležitých věcí.

Již Seneka tvrdil: „Zatímco ztrácíme svůj čas váháním a odkládáním, život utíká.“ Na rozdíl od římského filosofa Seneky, prokrastinace je tady stále a odkládáním důležitých věcí často ztrácíme čas, který bychom mohli investovat do něčeho smysluplného. Petr Ludwig tvrdí, že pokud ji dokážeme porazit, máme šanci na šťastnější život. Co myslíte, má pravdu? Krásné podzimní dny přeje a na Vaši návštěvu se těší tým RC Heřmánek.