Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Předvánoční Sluňákov - Dům přírody Litovelského Pomoraví zve na adventní kouzlení a vánoční tvořivé dílny

Sluňákov adventAdventní kouzlení / sobota, 8. prosinec 2018 — 13:00; Dům přírody Litovelského Pomoraví – centrum Sluňákov                          Odpolední procházka s aktivitami pro děti a rodiče s vánoční atmosférou. Navštívíte kouzelnou vánoční Rajskou zahradu. Zahřejete se pohybem nebo i hrnkem teplého nápoje. Připravte si zdravé vánoční pochoutky a vánoční ozdoby. Na trasu můžete vyrazit do 16 hodin, ukončení v 17 hodin. Aktivity v přírodní galerii i uvnitř. Rodinné vstupné 100 Kč. Přidejte se k události na facebooku.

 

Sluňákov dílnyVánoční tvořivé dílny / pátek, 14. prosinec 2018 — 16:30; Dům přírody Litovelského Pomoraví – centrum Sluňákov

Odpolední environmentální program pro děti v doprovodu rodičů. Obdarování druhého člověka může mít různé podoby. Může to být drobnost ze dřeva, příjemná vůně nebo třeba ledové překvapení trvající pár chvilek. Přijďte se inspirovat na vánoční dílny a pojďte s dětmi hledat vlastní adventní radosti a trochu odpočinku v přírodě. Budeme válet, míchat, motat, skládat, sypat, pájet.

Program pro účastníky od 4 do 104 let. S sebou 3 věci: přezůvky, tašku nebo krabici na výrobky a velkou nebo malou zavařovací sklenici bez etikety. Před začátkem programu bude možné navštívit obchůdek na informačním centru. Ukončení v 18.30. Vstupné 85 Kč/dítě, doprovod zdarma. Svůj zájem prosím hlaste předem na mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo na telefon 585 154 882, přihlášení potvrdíme. Přidejte se k události na facebooku.