Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jarní programová nabídka Heřmánku láká do Čtenářského klubu

Heřmánek 2019 březenNa prahu března je tady Rodinné centrum Heřmánek s pestrou, už tak trochu jarní programovou nabídkou. Něco pro malé, velké, a nově také pro zapálené čtenáře různého věku! Březen, který byl od roku 1955 díky komunistickému režimu nazýván Měsícem knihy, byl onoho označení po Sametové revoluci v roce 1989 zbaven. Dvacet let poté byl v roce 2009 nahrazen tzv. Měsícem čtenářů a tato akce na podporu a propagaci čtení slaví letos 10. výročí. Popravdě i my v Heřmánku slavíme, když se podaří nadchnout „duši“ kohokoliv pro knihu. Pro příběh, který otvírá brány fantazie, nedovolí odejít a nutí myslet jen na to, jak to bude dál… Ten, kdo nepoznal toto dech beroucí dobrodružství, neví, o jaký poklad přišel. A protože se říká, že sdílená radost - dvojnásobná radost, zveme vás: „Přijďte násobit radost z knih k nám“. 25. března v 19 hodin otvíráme první Čtenářský klub. Chtěli bychom v něm sdílet tipy na zajímavé knihy, hovořit o autorech a přinášet inspiraci. Přijdete? Jste srdečně zváni! Březnový program naleznete ZDE.

Venku je stále ještě chladno, tak kéž je teplo nejen u nás v Heřmánku, ale především ve vztazích. Krásné předjaří přeje Váš heřmánkovský tým.