Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucké RCO hostí přehlídku tanečníků

Galavečer tanceDvě hodiny plné tance. Různé taneční žánry v podání tanečníků olomouckých tanečních škol a klubů. To vše slibuje prestižní přehlídka, kterou bude hostit v neděli 3. dubna od 19 hodin sál Pegasus v Regionálním centru Olomouc (RCO).

„Milovníci tance se mohou těšit na nejlepší tanečníky olomouckého regionu, kteří všem předvedou tanec ve všech jeho podobách, jedinečné taneční show ve standardních a latinskoamerických tancích, jazz, balet, swing, charleston, locking, street dance, hiphop a jiné,“ sdělil organizátor akce Igor Opravil.

Galavečer tance představí řadu osobností, které zaručují opravdovou kvalitní podívanou. „Představí se například členové Moravského divadla Olomouc, tanečníci z Klubu sportovního tance Quick Olomouc nebo TŠ Lola´s Dance. Diváci se také mohou těšit na účastníky známého televizního pořadu „Star Dance, když hvězdy tančí“ Michala Kurtiše s partnerkou, který v pořadu tančil s Anetou Langerovou a královnu tanečního parketu Kristýnu Coufalovou, která celou akci bude moderovat,“ doplnil Opravil.

Kdo má tanec rád, ten si jistě nenechá galavečer uniknout. Vstupenky si lze zajistit v předprodeji v Informačním centru v podloubí radnice na Horním náměstí v Olomouci nebo v den konání akce od 18:30 přímo na místě v RCO. Akci pořádá Taneční škola Coufalovi ve spolupráci s Klubem sportovního tance QUICK Olomouc, pro něhož je to v posledních týdnech druhá velká akce