Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

vyhlášen 15. ročník soutěže hasičské všestrannosti „O hanáckó sekyrko“

SDH KostelecSbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané ve spolupráci s okolními sbory SDH a městem Kostelec na Hané Vás tímto co nejsrdečněji zvou na 15. ročník soutěže hasičské všestrannosti „O hanáckó sekyrko“. Akce se koná v Kostelci na Hané v sobotu 7. září 2019. Soutěžní družstva: 1+3 , soutěžící jsou starší 18 let a členy SH ČMS nebo MHJ, soutěžní družstvo může být složeno z mužů, žen nebo i smíšené. Z jednoho SDH může startovat více družstev dle vozidel JSDH, ale žádný ze závodníků nesmí soutěžit současně ve dvou a více družstev.

Kategorie: soutěž je vypsána v jedné kategorii – technika-CAS, DA s příslušenstvím PS12

Startovné: 250,- Kč za družstvo bude hrazeno při prezenci, v ceně je jídlo pro každého člena družstva.

Ceny: první tři obdrží pohár, dále budou připraveny věcné ceny. Vítězem bude každý, kdo soutěž dokončí. Soutěžní družstvo s nejmenším počtem trestných bodů bude vyhodnoceno jako nejdovednější a získá „Hanáckó sekyrko“.

Další podrobnosti a přihlášku naleznete ZDE.

Akce se koná za finanční podpory Olomouckého kraje a pod záštitou náměstka hejtmana Ladislava Hynka a starosty města Kostelec Mgr. Františka Horáka.