Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Aktivklub SONS ČR pořádá první ročník Cestovatelského festivalu zrakově postižených

Plakat cestovatelsky festivalAktivklub SONS ČR pořádá první ročník Cestovatelského festivalu, na který srdečně zve širokou veřejnost. Klub vznikl letos v březnu a jako jeden z prvních cílů si vytýčil právě uspořádání festivalu zrakově postižených cestovatelů. Za laskavé podpory hlavního partnera, firmy SYMBIO Access devices s.r.o., dalších sponzorů, mecenášů a přátel nejen z řad kolegů organizace SONS podařilo festival naplánovat a uspořádat na opravdu vysoké úrovni. O tom svědčí i účast renomovaných cestovatelů, kterým je například Karel Wolf, ředitel festivalu Kolem světa. Karel Wolf se sice vymyká dramaturgii festivalu, jelikož sám není zrakově hendikepovaný, ale jeho účast je třešničkou na dortu a dárkem pro členy Aktivklubu. Neméně důležitá jména jsou pak např. Jan Říha, Zuzana Habáňová a Kateřina Kavalírová.

Festival se uskuteční dne 5. října 2019 od 10:00 do 18:00 v Domě armády v Olomouci (tramvajové linky MHD 2, 3, 4 a 6, zastávka U dómu). Sál má kapacitu až 130 osob a pevně věříme, že se jej podaří naplnit a všem zprostředkovat perfektní atmosféru a zážitek.

Pokud se na festival rozhodnete vydat a budete chtít zajistit stravu a místo v sále, napište na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . V případě skupiny osob stačí, aby její zástupce oznámil počet osob a jejich jména.

Na festivalu se můžete také těšit na kompletní servis stravování z Olomoucké firmy Vega menu a v neposlední řadě na kávu ze všech koutů světa. O tu se postará pražírna kávy z Otrokovic Fiery bean.

Členové Aktivklubu mají vstup zdarma, nečlenové budou na místě platit vstupné 100 Kč. Každá vstupenka bude zařazena do slosování o velmi zajímavé věcné ceny, které věnují firmy Symbio a firma Azub.