Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Středisko SOS pořádá sbírku pánských zimních bot pro lidi bez domova

SOS PraskovaHumanitární organizace Středisko SOS pro vzájemnou pomoc občanů v Olomouci pořádá sbírku pánských zimních bot pro lidi žijící na ulici. Pánská obuv bude poskytnuta potřebným v rámci projektu „Výdej bezplatné materiální pomoci“, který podporuje magistrát města. Pánské boty (nejlépe zimní) mohou dárci přinášet do provozovny střediska v Praskově ulici (zastávka tramvaje U Bystřičky), otevřeno je v pondělí až pátek od 9 do 17 hodin, v sobotu od 8 do 12 hodin. Sbírka bude probíhat v podzimním období. Děkujeme všem občanům Olomouce a okolí za jejich materiální dary. Středisko SOS má v Olomouci rozmístěno celkem 41 kontejnerů s logem srdce, kam je možné darovat pěkné věci. Věci, které již nepotřebujete, mohou posloužit i dalším lidem. Pomůžete potřebným a zároveň se zachováte ekologicky.

Chceme také pozvat všechny, kdo chtějí ušetřit, aby navštívili rovněž naše provozovny v Kateřinské 10 a ve Slovenské 8. Za nízký příspěvek si můžete vybrat šatstvo, obuv, hračky, knihy, školní či sportovní potřeby, nádobí a jiné drobné předměty denní potřeby. 

PŘIJĎTE, UŠETŘÍTE A PROSPĚJETE SOBĚ I JINÝM!