Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na konferenci „Dobrovolnictví jako podpora v osamocenosti“

olomoucký kraj logoKonferenci věnovanou tématu dobrovolnictví jako podpora v osamocenosti pořádá Olomoucký kraj. Konference se bude konat dne 15. října 2019 v Kongresovém sále Olomouckého kraje (Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc) v čase od 9:00 do 15:00 hodin. Cílem konference je poukázat na důležitý potenciál dobrovolnické služby vzhledem k zajištění sociální a psychické podpory osamocených osob a uživatelů sociálních služeb ohrožených osaměním. Konference je určena zástupcům vysílajících a přijímajících organizací v oblasti dobrovolnické služby, zájemcům z řad NNO a poskytovatelů sociálních služeb. Záštitu nad konferencí převzal hejtman Olomouckého kraje pan Ladislav Okleštěk. 

Konference je bezplatná, občerstvení je zajištěno. Program konference naleznete ZDE

Prosíme o případnou rezervaci tohoto termínu ve Vašich diářích a sdělení zájmu se konference zúčastnit na webové adrese: https://bit.ly/2lMofGu a to do 8. října 2019. Případné další dotazy směřujte na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Kapacita kongresového sálu je omezená, Vaše účast bude následně potvrzena.