Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

MÁTE PROJEKT PODPORUJÍCÍ UDRŽITELNÝ ROZVOJ? MŮŽEME VÁM POMOCI S FINANCOVÁNÍM

001407 51 015940Středisko humanitární a rozvojové spolupráce Diakonie ČCE vyhlašuje výzvu k podání žádostí na financování projektů podporující udržitelný rozvoj s důrazem na jeho environmentální nebo sociální rozměr. Žadateli mohou být občanské organizace, které působí na místní nebo celostátní úrovni v oblasti zvyšování povědomí veřejnosti o Cílech udržitelného rozvoje, s důrazem na jeho environmentální nebo sociální rozměr.

Mezi takové patří organizace věnující se např. tématům migrace, inkluze, rasismu, globálnímu rozvojovému vzdělávání, klimatické změně, ochraně životního prostředí, udržitelné výrobě a spotřebě a další. Výzva spadá do systému dílčích grantů projektu „SDGs and Migration – Multipliers and Journalists Addressing Decision Makers and Citizens in the EU“, který je součástí vzdělávacího a osvětového programu DEAR Evropské komise.

Více informací k výběrovému řízení najdete v textu výzvy.

Pro vypracování žádosti o poskytnutí financování použijte tyto formuláře.

Lhůta pro podání žádosti o poskytnutí financování na základě této výzvy je stanovena do 15. ledna 2021 do půlnoci. Žádosti a případné dotazy zasílejte na e-mailovou adresu koordinátorce projektu Veronice Nožinové: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript