Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vy a technologie: Vyplňte průzkum a podpořte rozvoj IT v nezisku

Neziskovky4.0 Microsoft2018AnnaSolcova.130-1024x684 1Rádi byste si do organizace pořídili nové technologické nástroje nebo více rozvinuli své digitální kompetence? Vyplňte tento dotazník, kterým Sdružení Via, z. ú., společně s Nadací OSF zjišťuje, co neziskovky v rámci IT potřebují. Máte tak jedinečnou možnost ujasnit si, ve kterých oblastech potřebujete svou organizaci posílit, a navíc můžete následně požádat o grant od Nadace OSF.

Víme, že se situace v oblasti IT vybavení a znalostí v neziskovém sektoru posunula, nicméně stále zde vidíme prostor pro zlepšení. Výsledky dotazníku nám pomohou vytvořit nové grantové příležitosti, kurzy, webináře a další programy na podporu českého neziskového prostředí.

Dotazník je určen pro všechny IT pracovníky, ředitele nebo provozní manažery neziskových organizací. Prosíme, aby jej za organizaci vyplnila vždy jen jedna osoba. Všechny otázky se vztahují k tomu, jak ve vaší organizaci využíváte IT. Jeho vyplnění by vám nemělo zabrat více jak 30 minut času. Prosíme o jeho vyplnění v období od 1. do 28. února 2021. Anonymizované výsledky dotazníku budou také zveřejněny na webech TechSoup a Nadace OSF, aby s výsledky dotazníku mohly pracovat i další organizace.