Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

RSI Akademie - vzdělávací kurz o sociálních inovacích a udržitelném rozvoji venkova

RSI AKADEMIE - shortRádi bychom vám představili vzdělávací kurz s názvem RSI Akademie – akademie sociálních inovací na venkově vznikla jako součást mezinárodního projektu CERUSI, jehož hlavním posláním je rozvíjet sociální inovace a podnikání ve venkovských oblastech. Cílem projektu je propojit aktivní občany, tematické organizace a veřejnou správu tak, aby byl podpořen inovační kapitál obohacený o mezinárodní zkušenosti. Kurz je určen pro kohokoliv, koho zajímá udržitelný rozvoj venkova. Pro všechny aktivní občany, firmy a tematické organizace. Témata zahrnují návrh strategie, obchodní model sociálního podniku, řízení dopadu a cirkulární ekonomiku.

Ať už jste tedy sociální podnikatel, zaměstnanec v NNO, pracujete pro veřejnou správu či jste aktivní občan, určitě si zde přijdete na své!

RSI Akademie se skládá z pěti modulů:

  • Posílení venkova
  • Porozumění potřebám komunity
  • Návrh obchodního modelu
  • Návrh dopadu
  • Návrh udržitelnosti

Účast je zdarma. Obsah je dostupný také v českém jazyce a přináší zkušenosti z venkova ostatních regionů EU. Můžete si vybrat konkrétní moduly, kterými chcete projít. Celková doba studia všech modulů je 10 hodin. RSI Akademie mimo jiné obsahuje rozhovory s odborníky, přístup k nástrojům vyvinutých v praxi, užitečné rady, dobrovolný kvíz ověřující získané znalosti nebo možnost získání certifikátu o absolvování.

>>> Registrace probíhá přes platformu Skyrocket. <<< (Knowledge hub > RSI Academy)

 

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Zdeněk Hanzal, projektový manažer

RERA a.s. - Regionální rozvojová agentura jižních Čech

e-mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , mobil: +420 731 503 328, tel.: +420 387 878 456, www.rera.cz