Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na webinář: Neziskové organizace a veřejné rejstříky

post.featured-image.webinarsPro zájemce z neziskového sektoru i z řad veřejnosti jsme nachystali online seminář, neboli webinář na téma "Neziskové organizace a veřejné rejstříky". Uspořádáme ho ve spolupráci s Asociací NNO ČR a Úřadem vlády v úterý 27. dubna 2021 v podvečer v prostředí MS Teams. Webinář, který povede JUDr. Hynek Pečinka, objasní následující okruhy: Proč musí NNO zapisovat a vkládat informace do veřejných rejstříků, jaké informace o NNO se povinně zapisují do veřejných rejstříků a jaké se povinně vkládají do sbírky listin. Jaké jsou sankce za nesplnění povinností. Jak na změnu zapsaných skutečností a jak je to se soudními poplatky. Během výkladu bude prostor i pro dotazy a diskusi.

Podrobnosti a odkaz na přihlášení najdete v přiložené pozvánce. Seminář je zdarma, ale je třeba se na něj předem přihlásit. Jak na to, najdete v pozvánce: UNO_Vzdělávací_online_seminář.pdf

Podobně na květen s týmiž partnery chystáme online minikonferenci na téma "Kondice neziskových organizací v době covidové". Přesný termín, vystupující a témata jejich příspěvků se včas dozvíte. Případně se můžete nabídnout, resp. poslat nám kontakt na někoho, kdo má ostatním neziskovkářům co říct.