Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka: Online kulatý stůl pro NNO z našeho kraje

Autor: Administrator. Pondělí 26. října 2020.

safe imageVe čtvrtek 5. listopadu proběhne online kulatý stůl pro neziskovky z Olomouckého kraje, který pořádá Asociace veřejně prospěšných organizací ČR. Podrobnosti k programu a přihlášení k účasti zdarma najdete na tomto odkazu: https://www.avpo.cz/event/on-line-kulaty-stul-olomouckeho-kraje/

 

Pozvánka: Studijní stáž v Polsku - Festival Ekoenergetiky v Opoli

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 08. října 2020.

Read moreVážení kolegové, rádi bychom Vás pozvali na studijní stáž na Festiwal Ekoenegetyki v Polsku. Festival se koná ve dnech 3. – 4. 11. listopadu 2020 v Opole (PL) a zpět se vracíme 5. listopadu. Veškeré náklady  (cestovné, ubytování a stravné) jsou pro Vás hrazeny z naší strany v rámci projektu.

Budeme moc rádi, když se budete moci zúčastnit. Prosíme o potvrzení Vaší účasti a nahlášení počtu osob do 16. října 2020.

Bližší info:  http://www.festiwal-ekoenergetyki.pl/Program.html#

celý článek

 

Seminář Praxe v ochraně a zpracování osobních údajů

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 13. února 2020.

Read moreOlomoucký kraj zve zástupce nevlásdních organizací na seminář Bc. Milady Šnajdrové s názvem "Praxe v ochraně a zpracování osobních údajů - GDPR". Po roce si připomeneme, které povinnosti se nás týkají v souvislosti s GDPR, a které naopak nemusíme draze platit. Seznámíme vás s aktuálními novinkami k tomuto nařízení a s aktuální praxí neziskových organizací v České republice. Osvěžíme si i další povinnosti, které neziskové organizaci ukládají zákony, např. k zápisu do veřejných rejstříků a ukládání do sbírky listin nebo vypracování výroční zprávy. Upozorníme na povinnosti, vyplývající z občanského zákoníku, i proč si dávat pozor při rozesílce vašich zpráv. Účast je zdarma.

celý článek

   

Nabídka seminářů Spolku účetních pro neziskové organizace

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 23. ledna 2020.

Read moreSpolek účetních Olomouc srdečně zve na cyklus seminářů pro neziskové organizace s auditorkou a daňovou poradkyní Ing. Simonou Pacákovou. První téma „Účetní a daňová závěrka 2019 pro nestátní neziskové organizace 504“. Přihlášky přijímáme nejpozději 2 dny před akcí, obratem obdržíte potvrzení, na základě kterého lze provést úhradu na číslo účtu 7755/0100. Vystavíme Vám DD na přijatou platbu. V ceně jsou zahrnuty výukové materiály, psací potřeby, občerstvení, řízek, cukrovinky, káva – čaj neomezeně po celou dobu přednášky. Vaše další dotazy ráda zodpoví Daniela Vláčilová, tel. 602 730 916, e-mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

celý článek

 

Ministerstvo pro místní rozvoj představí v Olomouci své dotační programy na příští rok

Autor: Redakce UNO. Středa 04. prosince 2019.

logo mmrMožnosti podpory z dotací Ministerstva pro místní rozvoj pro rok 2020 budou ve čtvrtek 12. prosince představeny v Olomouci. V tento den se v BEA centru uskuteční seminář Národní programy MMR pro rok 2020, který připravilo ministerstvo ve spolupráci s oddělením regionálního rozvoje Krajského úřadu Olomouckého kraje. Seminář je určen všem zájemcům a potenciálním příjemcům dotací z území Olomouckého, Zlínského, Moravskoslezského a Jihomoravského kraje. Budou představeny tyto programy: Státní fond rozvoje bydlení, Národní program podpory cestovního ruchu v regionech, Podpora bydlení, Podpora a rozvoj regionů.

Akce je pro účastníky bezplatná a je možné přihlásit se na ni dle pokynů v pozvánce: pdfPozvánka na seminář MMR

   

Strana 3 z 40