Svátek má Arnošt
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Dotace z OK a města Olomouc

Autor: Marcela Vystrčilová. Středa 01. prosince 2010.

Dne 16.listopadu 2010 se v odpoledních hodinách zájemci z řad neziskových organizací Olomouckého kraje opět zúčastnili v hojném počtu dalšího z připravených seminářů UNO, tentokrát pod názvem „Dotace z OK a města Olomouc". Během výkladu pravidel od Mgr. Marcely Vystrčilové si potom sami v rámci praktického cvičení mohli sami vytvořit žádost na svůj vlastní projekt, seznámili se s podstatou správného vyúčtování dotace a věřím, že si oodnesli mnoho cenných informací, které jim pomohou při psaní vlastních žádostí.

celý článek

 

Dotace z OK a města Jeseník

Autor: Marcela Vystrčilová. Středa 01. prosince 2010.

Dne 5.10.2010 proběhl v odpoledních hodinách v Jeseníku pro zájemce z řad neziskových organizací Olomouckého kraje opět seminář UNO, tentokrát pod názvem „Dotace z OK a města Jeseník". Během výkladu pravidel od Mgr. Marcely Vystrčilové o dotacích Z OK a o dotacích z města Jeseník od Jiřího Kovalčíka, který přiblížil seminaristům problematiku dotací z města Jeseník, si potom sami v rámci praktického cvičení mohli sami vytvořit žádost na svůj vlastní projekt, seznámili se s podstatou správného vyúčtování dotace a věřím, že si oodnesli mnoho cenných informací, které jim pomohou při psaní vlastních žádostí.

celý článek

 

Úprava, zpracování a archivace digitální fotografie

Autor: Marcela Vystrčilová. Pondělí 29. listopadu 2010.

celý článek

   

Seminář práce na PC pro zahrádkáře

Autor: Marcela Kropáčová. Pondělí 29. listopadu 2010.

Read moreVe středu 23.11.2010 se konal v Jeseníku seminář zaměřený na základní obsluhu práce na PC pro členy Českého zahrádkářského svazu v Jeseníku. Pod vedením Bc. Kamila Hégra se 13 členů mohlo zdokonalit a seznámit s prací na PC, naučit se základy a snad je budou moci využít i ve své neziskové organizaci.

celý článek

 

NEBOJTE SE PARTNERSKÝCH PROJEKTŮ

Autor: Marcela Kropáčová. Pátek 15. října 2010.

Koalice nevládek Pardubicka, o. s. ve spolupráci s Unií nestátních neziskových Olomouckého kraje vás zve na informační seminář konaný v rámci projektu Communem Reddere NEBOJTE SE PARTNERSKÝCH PROJEKTŮ.

Termín konání: 9. listopadu 2010 (Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc), začátek semináře: v 14:30 hod.

 

 

celý článek

   

Strana 37 z 40