Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Představujeme neziskovku

Sólo rodiče z olomouckého regionu mají vlastní klub

Autor: Administrator. Pondělí 18. listopadu 2013.

Read moreOlomouc, 18. 11. 2013 – První setkání rodičů, kteří vychovávají své děti bez partnera, uspořádalo v sobotu 16. listopadu občanské sdružení Sólo rodiče.

Pozvání strávit příjemné dopoledne u kávy, vzájemně se seznámit a ujasnit si představy o náplni společných setkání přijalo několik maminek, z nichž některé přišly s dětmi, jiné bez. „Jsem spíše introvertní typ, takže mě překvapilo, že jsme téměř okamžitě našly společnou řeč a začaly plánovat budoucí možné aktivity. Uvědomila jsem si, kolik toho máme společného, a také že procházíme stejnými trampotami, které mé šťastně vdané kamarádky většinou nechápou,“ řekla Blanka Pavlíčková, která vychovává sama dceru.

celý článek

 

Rodinné centrum Provázek Olomouc

Autor: Administrator. Pondělí 11. února 2013.

Read moreZačali jsme s činností pro rodiče a rodiny už v roce 2001, aktivity byly realizovány na dobrovolné bázi pět let. Od roku 2006 se postupně rodinné centrum profesionalizovalo a zvýšila se i nabídka programů a aktivizačních služeb pro rodiny.

celý článek

 

Mateřské centrum Žirafa

Autor: Redakce UNO. Úterý 19. června 2012.

Read moreMateřské centrum Žirafa je zaměřeno na aktivity pro rodiče s nejmenšími dětmi a nastávající maminky. Nabízí pravidelnou hernu s hlídáním dětí, organizovaný program i volné setkávání rodičů s dětmi. Kromě pravidelného programu připravuje i jednorázové a příležitostné akce.

Na plánování programu a jeho realizaci se z velké části podílejí samotní rodiče (samozřejmě se svými dětmi) a vychází především z jejich potřeb.

celý článek

   

Dispečerky na Olomoucku - I v našem městě máme „dispečerky“ pro řemeslníky

Autor: Jitka Němcová. Pondělí 07. února 2011.

Read moreTaké v našem městě a jeho širokém okolí působí už přes rok občanské sdružení Dispečerka, jejímž programem je podpora a pomoc řemeslníkům. Pomoc řemeslníkům je konkrétní a přímá. Probíhá v několika projektech, které jsou průběžně připravovány a spouštěny.

celý článek

 

Jeseníky - Sdružení cestovního ruchu

Autor: Administrator. Pondělí 16. srpna 2010.

Read moreSdružení usiluje o dobré jméno a rozvoj kvality služeb cestovního ruchu v oblasti Jeseníků a o zvyšování schopnosti přijímat domácí a zahraniční turisty na odpovídající mezinárodní úrovni.

celý článek

   

Strana 7 z 11