Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zprávy z předsednictva

XIII. krajský sněm UNO

Autor: Redakce UNO. Neděle 18. prosince 2011.

Read moreDne 21.1.2012 proběhl již XIII. krajský sněm UNO, kterého se zúčastnilo cca 80 zástupců neziskových organizací z Olomouckého kraje. Mimo jiné došlo i k odsouhlasení provedení změny právní subjektivity, kterou má na starosti provést již nově zvolené předsednictvo.

celý článek

 

Zástupci NNO Olomouckého kraje se setkali s předsednictvem UNO OK

Autor: Redakce UNO. Středa 07. prosince 2011.

Read moreV úterý 29. listopadu 2011 se v Kongresovém sále na Krajském úřadu Olomouckého kraje uskutečnilo Pracovní setkání zástupců nestátních neziskových organizací s předsednictvem Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (dále jen UNO). Přes šedesát účastníků z téměř čtyřiceti neziskovek přivítal předseda UNO Marek Podlaha a stručně informoval o plánovaných tématech jednání.

celý článek

 

Pozvánka na pracovní setkání zástupců nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje

Autor: Redakce UNO. Úterý 22. listopadu 2011.

V úterý 29. 11. 2011 od 16:30 – 18:00 hodin se v Kongresovém sále na krajském úřadu Olomouckého kraje (Jeremenkova 40a, Olomouc) uskuteční pracovní setkání zástupců nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje.

celý článek

   

Seminář na zpracování a úpravu digitální fotografie

Autor: Redakce UNO. Sobota 19. listopadu 2011.

Read moreNadační ústav regionální spolupráce o.p.s. vyjednal oprávnění užívat licenci programu Zoner Photo Studio 13 od firmy ZONER software, a.s. Díky tomu mohla Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje pořádat dvoudenní seminář ve dnech 4. a 5. 11. 2011 zaměřený na úpravu fotografií v prostorách Hotelové školy Vincence Priessnitze v Jeseníku.

celý článek

 

DOBRO bus navštívil Olomouc

Autor: Redakce UNO. Středa 14. září 2011.

Read morePozornost mnoha návštěvníků centra Olomouce směřovala ve středu 14. září odpoledne k pestrobarevnému autobusu zaparkovanému na Dolním náměstí. Jednu ze zastávek na svém „turné“ po Čechách zde totiž naplánovali organizátoři akce DOBRO bus.

Cílem akce, kterou pořádá Asociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje, je propagace dobrovolnictví a dobrovolné práce, propagace myšlenek letošního Evropského roku dobrovolnictví, podpořená Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Na její organizaci v Olomouckém kraji se podílela také Unie neziskových organizací Olomouckého kraje.

celý článek

   

Strana 10 z 13