Podporujeme
neziskové organizace
v Pardubickém kraji

Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) je spolkem neziskových organizací působících v Pardubickém kraji. Poskytujeme informační a poradenský servis, pomáháme s realizací veřejně prospěšných projektů a vzděláváme zaměstnance neziskových organizací.

Mezi další aktivity patří šíření myšlenky dobrovolnictví a naší vlajkovou lodí je dobročinný projekt Burza filantropie, která propojuje neziskové organizace s podnikatelským a veřejným sektorem. Dlouhodobým cílem KONEPu je podpora vzájemné spolupráce v neziskovém sektoru, výměna zkušeností mezi organizacemi a pomoc s jejich rozvojem.


  • Vzdělávací seminář Fundraising

    Kurz je určen pro ty, co již dárce mají, jak si je udržet, ale i pro ty, co je ještě nemají a chtějí se na to připravit.  Kurz povede Lenka Bártová, která vedla již několik KONEPem pořádaných kurzů a je to opravdu profesionálka! KDY? –> 19. 6. 2024 KDE? –> Klášterní 54, Pardubice Kapacita kurzu je 12 osob.

    Přečíst celou novinku

  • Vzdělávací kurzy v České Třebové frčí. Koalice nevládek Pardubicka už chystá další tři

    Vzdělávací kurzy v České Třebové frčí. Koalice nevládek Pardubicka ve spolupráci s městem Česká Třebová chystá hned tři vzdělávací semináře pro organizace zapojené do komunitního plánu sociálních služeb města. „Uvědomujeme si, že vzdělávání je i v sociálních službách a souvisejících aktivitách velmi důležité. Aktivní zaměstnanci, kteří mají chuť na sobě pracovat, pomáhají organizacím dosahovat lepších výsledků. Proto jsme se rozhodli organizacím zapojeným do komunitního

    Přečíst celou novinku

  • Vzdělávací seminář Brandbuilding

    Víte kam jako organizace směřujete a jak to ukázat světu? Jak to zařídit, aby všichni navenek věděli, jací opravdu jste? Jak přitáhnout ty správné klienty, sponzory i zaměstnance? Musíte mít definovanou svoji značku, ale tím to teprve začíná. Protože značka sama o sobě neroste, musíte jí s tím pomoci. A jak na správnou definici značky a

    Přečíst celou novinku

Prohlédnou starší novinky